Om ph-balans

När cellerna får näring, får du en ökad energi

2010-02-23 13:02 #0 av: Dora

Du minns nog hur det kändes ... Du var ivrig att komma upp ur sängen varje morgon. Hela dagen var du full av ork och energi. Du ville aldrig gå och lägga dig. När vi var barn kändes det som om vi hade oändligt mycket energi. Men vad hände sen?

Nu är du trött och orkeslös. Vaknar trött varje morgon trots att du har lagt dig i tid. Du dricker kanske några koppar kaffe på morgonen för att få igång kroppen, frukost hinner du sällan med, eftersom barnen ska till dagis/skola, och du själv ska till jobbet. På jobbet har du höga krav på dig, pappershögarna växer, möte med chefen och din energi är inte på topp direkt.

Vid 10 tiden tar du en kopp kaffe innan du springer iväg till nästa möte och när det blir lunch rusar du till matsalen/restaurangen och slänger i dig nå´n typ av odefinierbar bukfylla. Maten sköljer du ner med en kopp kaffe. Efter maten känner du dig trött igen och tänker.. "Fem minuter på lilla visar´n vore inte dumt". Du kan knappt vänta till fikat på eftermiddag. En kopp kaffe till och kanske en bulle, småkakor eller frukt "Varför inte tänker du kanske.. på vårt jobb är det är ju gratis". Du jobbar snabbt undan några av de mest akuta uppgifterna, men känner att det är lite svårt att hålla fokus nu så här på eftermiddagen. Sedan bär det iväg hem.

Att göra middag tar det för långt tid, det går mycket snabbare att slänga in nå´t färdiglagat i mikron eller i stekpannan. På kvällen ska barnen läggas, det är lite jobbigt att få de att lyda för de är lite uppe i spinn efter maten och Bolibompa. Kökets ska städas, tvättmaskinen ska fyllas och sen är det bara sjunka ner i soffan, så att du hinner titta på nyheterna och om du inte somnar, kanske titta på en film. Helt plötsligt rycker du till av att den där dj..la väckarklockan ringer. Förvirrad och omtumlad upptäcker du att du somnat i soffan med TV:n påslagen. Karusellen snurrar åter igång...

Varför denna förvandling från pigg till trött?

Den mänskliga kroppen är utformad för att fungera i årtionden, men trots allt bättre sjukvård och mediciner blir vi tröttare och sjukare med åren.

För att få svar måste du gå in på "djupet" i kroppen, ända in till cellernas nivå. Din kropp består av ungefär 100 biljoner celler. Cellen är grunden till allt liv.

Celler som saknar näring, vatten och syre kan inte fungera ordentligt. Funktionaliteten av cellerna minskar, de börjar torka upp, de bryts ner och förnyas inte.

Vår livsstil har medfört att vi äter och lever för surt. Det blidas syra i kroppen som man får genom mat, luft och stress. En del av syran försvinner ur kroppen genom svett, andning, urin, men största delen blir kvar.

Denna syra gör att man blir trött, orkeslös, får olika sjukdomar och i värsta fall cancer.

Lugn! Det finns en lösning ...

Byt till en mer pH-balanserad kost och livsstil, så kommer du även att få en bättre balans i DITT liv!

Svaret på lösning hittar du i denna sajt.

Välkommen till ett friskare liv.

 

Hälsningar

Dora Vigh, sajtvärd på pH-balans.ifokus

 

Anmäl
2010-03-02 21:13 #1 av: giffan

Ber om ursäkt om jag "klampar in" och klagar direkt. Men så trevlig artikel har jag sällan läst... Kände igen mig på alla pungter...

Men vad besviken jag blev när det inte kom till ett svar, hur ska jag äta och leva för att det ska bli bättre?? Tycker artikeln lämnade mig till att fortsätta vara ovetandes...

Snälla säg att du har en fortsättning på den!

~ Anneli ~ 
Sajtvärd för:  adopterade.ifokus 

Anmäl
2010-03-03 01:18 #2 av: Dora

Giffan,

Hmmm, du kanske har rätt att jag har "glömt" att berätta lösningen, dvs ge svar på hur man ska äta och leva.

Men svaren kommer att finnas på sajten, lite här och där.

Har du möjlighet, köp Dr. Youngs bok. Jag har länkat till inköpsställe. Men för hoppningsvis kommer boken ut snart på svenska.

Jag kommer sätta in flera inlägg som kommer från boken.

I "Är du försurad" artikel innehåller några "ledtrådar" på din fråga.

Anmäl
2010-03-03 01:21 #3 av: giffan

#2 Jo när jag kollade runt mera på sajten så började jag förstå. Men jag ville ju gärna att man skulle hitta svaret något enklare. Kanske genom en länk till annan artikel eller något sådant.

~ Anneli ~ 
Sajtvärd för:  adopterade.ifokus 

Anmäl
2010-03-03 01:28 #4 av: Dora

Om det finns önskemål om sånt, då fixar jag det, så snart jag hinner. Tack för tipset

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.