Hälsovinster

Örtagubben

2010-03-14 00:31 #0 av: Alexej

Här kan du köpa en del "tillsatser" när du vill höja kroppens ph-värde. Köpte björkaska en gång men den var äklig...Skäms

http://ortagubben.jetshop.se/ Sura/bas balans

Där finns också testremsor att köpa:

Holistic AB
Artnr:19-7012
Beskrivning:
Med pH-premsor mäter du pH-värdet i saliv och urin. För att få en tillförlitlig uppfattning om sin syra-bas balans bör man testa pH-värdet på morgonen före frukost i både saliv och urin. För genomsnitts- individen bör morgonens pH-värde i saliven vara 7,0 eller högre, och i urinen 6,5 eller lägre.
-Om pH-värdet i saliven är 7,0 och i urinen är 6,0 eller lägre är personen belastad. Det bildas mycket syror men njurarna hinner med att kompensera och fitrera ut syrorna.
-Om pH-värdet i saliven är lägre än 6,8 är personen försurad oberoende av urinens pH-värde. Njurarna hinner inte med att kompensera och syrorna stannar kvar i kroppen och belastar organen.
-Om pH-värdet i saliven är 6,5 eller lägre samtidigt som Ph-värdet i urinen är 6,5 eller högre är personen allvarligt försurad. Njurarnas förmåga att kompensera och filtrera ut syrorna är mycket dålig och syrorna stannar kvar i kroppen med stark belastning som följd.
Pris: 100,00 kr
Enhet: st.
Antal:
Lagerstatus:
I lager

Alla katter har rätt att leva! Döda problemet inte katten....Besök oss gärna på Hittekatter.ifokus och på Djurskydd.ifokus

Anmäl
2010-04-09 14:58 #1 av: Farwuq

Jag ska testa, jag har gamla pH-remsor någonstans.

 

 

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi & Psykologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland


Anmäl
2013-06-13 16:20 #2 av: bosius

Hälsokost har pH-stickor. www.phbalans.com.


Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.