Hälsovinster

Ph-värde och basisk kost

2013-09-11 12:07 #0 av: Shera

Jag är läkare och ordentligt oroad över vad som håller på att hända med miljön och hur det påverkar oss människor.

Jag gör hälokontroller i Malmö och har funnit att alla numera har svamp på tungan jfrt med för två år sedan då det bara var c:a 20% .De förändringar jag ser förutom svampangreppen är ledbesvär, tarminflammationer och att infektioner ökar och bakterier, virus och svamp muterat. Det innebär tex att sjukdomar som Mycoplasma förut kom i vågor på vart tredje år, den har nu spridit sig från att vara lunginflammationssjukdom till att bli Sveriges näst största könssjukdom. Fästingarnas borelia i år är extremt giftig och kräver upp till fyrdubbel vanlig behandlingsdos för att fungera.

Jag ser även hjärtförändringar på alla, vänsterställd elaxel och förändrad S-kurva på EKG-et. Skrivit till hjärtspecialister, Socialstyrelsen och Socialdepartementet men ingen tar det på allvar. Ingen vet orsaken bakom.
 Jag rekommenderar basisk kost och mineralrik föda. Håller på att inventera vattenresultat från alla Skånes kommuner.

Mineralbristen ökar och jag tror att det har med försurningen att göra.

Vi ser det på t.ex. gurkor som gulnar på en vecka.

Nu vänder jag mig till detta forum och letar efter människor som jag, som bryr sig och som är villiga att lägga tid på att leka detektiver för att finna svar och behandling. Mitt mål är att hjälpa människorna att förebygga sjukdomar. Men här behöver jag hjälp.

Equidicus

Anmäl
2013-10-22 12:36 #1 av: [Olaf]

Det här forumet har tyvärr somnat lite. Synd kanske dags att börja sätta fart här. Intressant det du berättar och oroväckande. Jag återkommer med det jag gör för att motverka försurning och svamp. Denna fråga är viktigare än någonsin!

Anmäl
2013-10-22 16:50 #2 av: Farwuq

Jag svänger in här ibland, tyvärr har jag inte så mycket konkret att komma med. Men visst vore det både bra och trevligt och denna sajt kom upp till ytan igen.

Tummen upp

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi & Psykologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland


Anmäl
2013-10-22 19:26 #3 av: [Olaf]

Ja det vore det verkligen.

Anmäl
2013-10-24 14:54 #4 av: Ove-D

Det är skrämmande! Och jag tror att många kan bli av med vissa krämpor om de tog till sig information om surbildande och basbildande kost. Nypon, fikon, bär och gurka verkar bra. Som vanligt inte så bra med stärkelserika produkter som ris, pasta, nudlar, vitt bröd, vetemjöl och rött kött. Jordnötter, brysselkål och ost är bra att dra ner på också.

Anmäl
2013-10-24 19:47 #5 av: Farwuq

Jag försöker hålla mig ifrån kolhydrateländet i görligaste mån. Det blir istället kött och ägg. Men nu ser jag att det inte heller är så bra.

Ledsen

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi & Psykologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland


Anmäl
2013-10-24 19:51 #6 av: Ove-D

Kyckling och fisk är bättre än fläsk och nöt. Rökt är inte heller bra. Men hur illa det är med ägg vet jag inte... Ägg innehåller så mycket annat bra...

Anmäl